Om oss

Leadership Weekly drar nytte av teknologi for å utvikle ledere på bedre måter og vår forpliktelse er optimal kvalitet, effektivitet og tilgjengelighet - til en lav kostnad.

Vår læringssyklus fasiliteres på en digital plattform som viser fremgang og utvikling for hver enkelt, og i læringsmiksen kombinerer ulike lærinsgmetoder for å påvirke optimalt. En sentral del av utviklingen er erfaringslæring, læring fra andre og ikke minst refleksjon rundt hvordan læring skal påvirke lederatferd fremover. Vi garanterer for varig virkning av våre program!

Alt vi gjør bygger på en lidenskap for utvikling av lederferdigheter, og vi ønsker å inspirere deg til å dra nytte av ditt lederpotensiale. Fremgang er nøkkelen til suksess og din suksess er vårt mål!

Inspirasjonsfilm

Ta en titt på hvordan vi integrerer lederutvikling i hverdagen, gjennom fortløpende å omsette teori til verdifull lederpraksis! Denne 60 sekunder lange inspirasjonsfilmen gir deg et kort førsteinntrykk. (English version below)

(norsk versjon)

(english version)

Om oss i media

Magma: - Hvorfor ha lederutvikling på seminar, når du kan ha mer effektiv ledertrening på jobben?

Dagens Næringsliv: - Fra gründer til daglig leder

Ledernytt - Er sidelinjeledelse å foretrekke fremfor en leder som er «fus i alt»?

Ledernytt - Senker julefreden seg over næringslivet i Norge?

Ledernytt - Hvorfor skal beste fagperson bli leder?

Dagens Perspektiv - Åpner digitalt lederakademi og Ledernett - Norges første digitale lederakademi

Ledernytt - Mer effekt av virtuell lederutvikling

*Fremtidens lederutvikling

Les mer om fremtidens lederutvikling i denne artikkelen fra Harvard Business Review (2019), The Future of Leadership Development, som forklarer nærmere hvordan lederutviklingen vil være personlig, sosial, kontekstuell og målbar i fremtiden.