LeadershipWeekly drar nytte av teknologi for å utvikle ledere på bedre måter og vår forpliktelse er optimal kvalitet, tilgjengelighet og kundetilpasning - til en lav kostnad. Vår ukentlige læringssyklus med korte virtuelle moduler kombinert med praksis i egen lederrolle, sikrer verdifull utvikling med varig virkning. Det garanterer vi!

Læringspartner for deg personlig

Vi bruker flere ulike Læringspartnere som alle har lang erfaring og solid kompetanse innen ledelse og lederutvikling. Således også dyp forståelse for hva som ligger i begrepet "god ledelse" og innsikt i hvordan man effektiv kan utvikle virkningsfulle lederferdigheter. 

Din Læringspartner har en glød og en lidenskap for å fasilitere læringsprosesser som både er utviklende og engasjerende, og læringspartneren leder deg gjennom alle de virtuelle modulene og hele læringsprosessen. Dette er en partner for deg som ønsker å bli en dyktig leder - en Læringspartner som følger din utvikling.

Leadership Weekly Partnere

Stian Jensvoll og Mats Kristensen stiftet Leadership Weekly AS i 2015 fordi de har en lidenskap for inspirerende læringsprosesser som gir målbare resultater. LeadershipWeekly har en misjon om å effektivt engasjere, koble sammen og utvikle enestående ledere på tvers av lokasjon og landegrenser. Selskapets læreprosess kjennetegnes av ukentlig oppfølging over tid, og en kombinasjon av (1) engasjerende påvirkning og (2) praktisk ledelse,  for å oppnå målet om varig forbedret lederadferd. Ingen er født leder, men alle kan bli bedre! 

Stian Jensvoll

Stian har operativ bakgrunn fra Forsvaret og har lang erfaring som leder både nasjonalt og i internasjonale operasjoner. Han forstår viktigheten av å vektlegge det mellommenneskelige og å involvere den enkelte som leder. Relasjoner står dermed sentralt for Stian og han har erfart viktigheten av dette i ledelsen av både norske og allierte soldater, her hjemme i Norge og ute.

I tillegg til den militære utdanningen gjennom befalsskole og Krigsskole, har Stian en Bachelor of Management fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen endringsledelse.
Han gjennomførte selv Forsvarets mest prestisjetunge lederutviklingsprogram (LuPro) i 2014/2015. Gjennom mange år som veileder for yngre ledere i Forsvaret, har han utviklet et brennende engasjement for å se og bidra i utviklingen av andre. Han gleder seg til å bidra i din utvikling.

Kontakt:
Mob: +47 94288288
Mail: stian@leadershipweekly.com
LinkedIn profil

Mats Kristensen

Mats har Master of Management fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering i lederutvikling, HR og prestasjonsledelse. Tidligere har han Bachelor i ledelse fra Krigsskolen og utdanning innen idrettsledelse fra Idrettshøyskolen. Han har >10 års erfaring fra internasjonal business og selskaper som General Electric, Schneider Electric og Orkla, etter 9-års lederkarriere i Forsvaret. I 2015 var han med på å starte Leadership Weekly, og har siden den tid fått dyrket sin lidenskap, nemlig å utvikle lederferdigheter som gir resultater.

Han har lang erfaring med hele bredden av HR og har bygget spisskompetanse innen lederutvikling, prestasjonsledelse og endringsledelse. Mats har også solid erfaring som kursholder, foredragsholder og fasilitator for læring, både ansikt-til-ansikt og på ulike virtuelle plattformer.

Kontakt: Mob: +47 90782554 Mail: mats@leadershipweekly.com LinkedIn profil