Inviterer deg til nettverk for lederutviklere

LederUtviklingsNettverk (LUN ) har oppstart fredag 27. oktober og er nå på utkikk etter flere engasjerte, kompetente og ambisiøse deltagere. Leadership Weekly inviterer deg- som har spesielt ansvar for lederutvikling i egen virksomhet og som har et glødende engasjement for fagområdet. 

En lederutvikler kan ofte føle seg ensom når man skal forberede, gjennomføre og evaluere lederutvikling for egen virksomhet. Å være med i et nettverk av lederutviklere utenfor organisasjonen, der man kan få uavhengig rådgivning og spare tid og ressurser ved å lære av og med andre, kan derfor være en stor fordel. Her kan du dele kunnskap og få sparring i et fortrolig nettverk for ikke-konkurrerende virksomheter.
— Mats Kristensen, Partner og nettverksleder

Den første samlingen i oktober har lagt til rette for et program som både gir faglig utbytte og mulighet til å bli bedre kjent med de andre deltagerne. Et høydepunkt vil være Professor Jan Ketil Arnulf sitt foredrag ”Hva utvikler vi når vi utvikler ledelse?”.  Jan Ketil Arnulf er professor ved Handelshøyskolen BI. Han er også spesialist i klinisk psykologi og i arbeids- og organisasjonspsykologi, og har gitt ut boken "Hva er ledelse". Arnulf er en ettertraktet, engasjerende og uredd foreleser, og vi gleder oss til hans foredrag!

Leadership Weekly vil arrangere seks LUN-samlinger i hvert kalenderår, som gir faglig utvikling, inspirasjon og nye relasjoner. Agendaen vil bestå av en blanding av faglige innlegg fra ressurspersoner, deling av suksesshistorier fra gruppen, casearbeid rundt relevante problemstillinger, fagdiskusjoner og deling av nyttige verktøy, råd og tips. Alle deltagerne vil også ha full oversikt over kommende samlinger og andre deltagere i nettverksgruppen på en egen nettside for gruppen. Der har du tilgang til all informasjon og mulighet til å kommunisere med andre i gruppen.

Er du ansvarlig for lederutvikling i egen virksomhet og har et stort engasjement for dette temaet, så ønsker vi å høre fra deg. Ta gjerne kontakt med oss på mats@leadershipweekly.com for en uforpliktende prat, eller les mer om hensikt, metode og gevinst på denne linken.