Vi utvider teamet og flytter til Aker Brygge

Vi har gleden av å fortelle at vi har vokst oss ut av lokalene og flytter nå inn på Pier X på Aker brygge. Dermed blir vi en del av et innovasjonsknutepunkt der kapital, kompetanse og partnere fra internasjonal industri samles. Leadership Weekly ønsker å spille en rolle i denne sammenhengen og bidra til at «norsk tillitsbasert ledelse» blir et viktigere konkurransefortrinn enn olje og laks.  Vi er sikre på at flyttingen til Pier X vil styrke vår kompetanse og vårt nettverk – til det beste for våre kunder og samarbeidspartnere.

Her finner du oss.

Her finner du oss.

På to år har vi vokst fra 2 personer til et team på 11. Nå kan vi levere effektiv teknologi-basert lederutvikling til globale virksomheter på syv forskjellig språk. Vi er stolte av å kunne levere lederutvikling til både nye ledere og erfarne ledere, til toppledere og mellomledere. Vi har solid erfaring med fleksible løsninger, hvor innhold og teknologianvendelse kan tilpasses ditt spesielle og spesifikke behov. Vi vet hvor viktig det er med kvalitet, kostnadseffektivitet og tilgjengelighet for våre kunder.

Derfor har vi i år startet:

Ønsker du også hjelp til lederutviklingen i din bedrift? Ta gjerne kontakt med oss på success@leadershipweekly.com, så tar vi en prat.

Toppbilde copyright: NPRO